Лъчиста енергия

Ето малък коментар на технологии, познати към момента, и които са доказани като съществуващи и работещи отвъд всякакви съмнения.
Лъчиста Енергия...
Никола Тесла е разработил усилващ Magnifying предавател, Хенри Морей устройството за Лъчиста Енергия, Едуин Грей - ЕМА мотора, Пол Бауман известен със своята т.н. машина Тестатика Testatika Machine - всички използват “лъчиста енергия”. Тази натурална енергия по погрешка наричана “статично” електричество може да бъде добивана директно от околната среда или извлечена от обикновеното електричество по метод, наречен “фракционация” fractionation. Лъчистата енергия може да извършва същите чудеса, както обикновеното електричество, като за сравнение цената е по-малко от 1%. Тя не се държи точно като електричеството и това е допринесло за неразбирането й сред научните среди. В Швейцария Комуната Methernitha има шест работещи модела на безгоривни, самодвижещи се устройства, които прихващат тази "лъчиста енергия".Постоянни магнити... Д-р Робърт Адамс е разработил поразителен дизайн на електрически мотори, генератор и отоплители, които се задвижват от постоянни магнити.Това устройство преобразува 100 вата електричество от източника, генерира 100 вата за презареждане на източника, и произвежда над 40 вата топлоенергия за две минути! Д-р Том Бердън има два работещи модела на електрически трансформатори, захранвани чрез постоянни магнити. Той използва 6 вата електричество за контролиране на магнитнитното поле, генерирано от постоянен магнит. Чрез канално прекарване на магнитното поле първо към една бобина а после към втора, като прави това много често и много бързо, в нещо като "пинг-понг" режим, устройството произвежда 96-вата електрическа мощност, без движещи се части. Бердън е нарекъл устройство си Неподвижен Електромагнитен Генератор Motionless Electromagnetic Generator, или "MEG". Устройството на Бердън е пресъздадено от Жан Луй Наудин във Франция. Принципа на действие на този вид устройство е бил първоначално открит от Франк Ричардсън през 1978 г. Трой Риид има работещи модели на вентилатор с особена магнитна конструкция, за който е характерно, че се нагрява, докато се върти. Нужно е точно същото количество енергия, с което се завърта и обикновен вентилатор. Отвъд тези разработки, множество откриватели съобщават за работещи механизми, които произвеждат въртеливо движение само с постоянни магнити, мотора на Перендев, Минато и др.
Механични Отоплители... Има два класа машини, които трансформират малки количества механична енергия в големи количества топлина. Най-доброто от тези напълно механични разработки е въртящата се цилиндрична система, разработена от Френет и Перкинс. При тези машини един цилиндър се върти в друг с много малко разстояние между ротора и статора. Разстоянието между цилиндрите е изпълнено с течност, като вода или масло, която се нагрява. Друг метод използва магнити, монтирани на колело, които създават големи въртеливи течения в алуминиева плоскост, карайки я да бързо да загрява. Тези магнетични отоплители са били демонстрирани от Мюлер, Адамс и Рийд. Всичките системи отдават 10 пъти повече топлина от стандартните методи, използвайки същото количество входна енергия.
Супер Ефективна Електролиза... Водата може да бъде разложена на водород и кислород с помоща на електричество. Познатите ни учебници по химия твърдят, че за този процес е нужна повече енергия, отколкото може да бъде покрита от при-комбиниране на газовете. Това е вярно, но само при най-неефективното й използване. Когато водата бива бомбардирана със собствената си резонансна честота, използвайки система разработена от Стен Майер, наскоро, от Ксоген Пауър Инк, тя се разпада на газовете водород и кислород с помощта на много малко електрическа енергия. Също, използването на различни електролити, променя ефективността на процеса многократно. Знае се също, че дадени определени геометрични структури и повърхности работят по-добре от други. Приложена за задвижване на двигатели с вътрешно горене при цена, единствено за използваната вода. Още по-удивителен е факта, че през 1957г. специална метална сплав е била патентована от Фрийдман, която спонтанно разлага водата на водород и кислород без нужда от външен електрически източник и без да предизвиква химически промени в самият метал. Това означава на практика, че тази специална смес може да произвежда водород от вода, безплатно, постоянно и завинаги.
Имплозионни-Вихрови двигатели... Всички индустриално произведени двигатели използват отделянето на топлина за предизвикване на разширяване и налягане, за да извършат работа, както всеки двигател с вътрешно горене. Природата, за да свърши работа, използва обратния процес на охлаждане за да предизвика всмукване и вакуум, както при торнадото. Виктор Шаубергер е първият построил работещи модели на Имплозионни двигатели през 1930 и 1940г. По-късно, Калум Коутс е писал нашироко върху работата на Шаубергер в книгата си Живи Енергии "Living Energies" и в последствие няколко учени са построили работещи модели на Имплозионно-Турбинни двигатели. Това са безгоривни двигатели, които произвеждат механична работа от енергия, извлечена от вакума. Има също и по-прости модели, които използват вихрови движения за да прихванат комбинацията от гравитация и центробежна сила и произведат непрекъснато движение във флуиди.
Студен синтез... През март 1989 двама химици, Мартин Флайшман и Стенли Понс, съобщават че са възпроизвели синтез на атомно ниво с помоща на просто настолно устройство. Твърденията биват “развенчани” като несъстоятелни и шест месеца по-късно обществеността загубва интерес. Студения синтез e реален. Неколкократно е било документирано излъчване на топлина в повече, но е била описана и ниско-енергийна трансмутация на атомни елементи, причинявайки дузина най-различни реакции. Тази технология определено може да произведе евтина енергия.Има десетки други системи, които не са упоменати. Много от тях са добре тествани и работещи, също както гореспоменатите. Дори и този кратък списък е достатъчен за да разберете посланието: безплатната енергия е тук и сега. Тя предлага на света екологически чиста енергия за всеки в изобилие и е навсякъде около нас. Днес е възможно да спрем производството на парникови газове и закрием всички атомни електростанции. Днес можем да обезсолим неограничено количество морска вода, при допустима цена и да доставим прясна вода до най-отдалечените места на планетата. Цената за транспорт и производство на почти всяка стока може драстично да падне. Ще може да се отглежда храна в парници през зимата, във всяка точка на планетата. Всички тези чудеса на безплатната енергия, които могат да направят живота ни толкова по-лесен и по-добър за всеки, са били отлагани от десетилетия. Защо? Кой е заинтересуван от това отлагане?

Comments