Шанс за безплатна енергия

ШАНС ЗА ЕДНО СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО

Едно събитие на което всички ние ставаме свидетели днес е, че изобретателите започват да публикуват работата си вместо да я патентоват и държат в тайна. Повече и повече хората “раздават” информация за тези технологии чрез книги, видео и уебсайтове. Въпреки, че в Интернет все още има голямо количество безплодна информация относно безплатната енергия, наличието на добра информация е все по-голямо. Належащо е ти самият да започнеш да събираш информация за истински системи за безплатна енергия. Причината е проста. Първите две сили никога няма да допуснат изобретател или компания да построи и продаде такава машина. Единственият начин по който можеш да получиш такава е да я построиш сам или с приятели. Това е и което хората тихомълком започват да правят. Дори да се чувстваш неспособен за тази задача поне събери информацията. Кой знае, може би ти ще си просто брънката от една верига от събития в края на която е успеха. Фокусирай се върху това, което можеш да извършиш сега, не в това, което остава да се извърши. В момента, в който ти четеш този материал, малки изследователски групички работят върху детайлите. Много от тях ще публикуват резултатите си в Интернет.
Всички от нас съставят четвъртата сила. Ако застанем твърдо на краката си и откажем да бъдем невежи и безучастни, ние можем да променим курса на историята. Това, което ще извърши промяната е съвкупността на нашите комбинирани действия. Само масови акции, които представляват взаимното ни съгласие могат да създадат света, който желаем. Останалите три сили няма да ни помогнат да поставим безгоривен енергиен генератор в мазетата ни. Те няма да ни помогнат да се освоботим от техните манипулации.
Едно е важно: безплатната енергия е тук. Тя е реална и ще промени начина, по който живеем, работим и отношенията ни един с друг. Още повече, че безплатната енергия ще направи алчността и страха за оцеляване остарели и ненужни. Но, както всички духовни упражнения, ние трябва първо да манифестираме щедрост и доверие в нашия собствен живот.
Източникът на безплатна енергия е вътре в нас. Това е вълнението от свободната ни изява. Това е нашата духовно потиквана интуиция да се изявим без разсейване, заплахи и манипулации. Това е в отворените ни сърца. В идеалния вариант, безплатната енергия ще е в основата на едно общество, където всеки има достатъчно храна, дрехи, подслон, себестойност и собствено време да съзерцава по-висшето значение на живота. Нима не дължим достатъчно един на друг, за да премахнем страха си и да предприемем действие за сътворяването на това бъдеще за децата ни? Вероятно не съм аз единственият чакащ да работи за по-висша Истина.
Безплатната енергия е тук. Тя е била тук от десетилетия. Комуникационните технологии и Интернет раздраха тайнственото було, покриващо този забележителен факт. Хора от целия свят започват да изграждат устройства за безплатна енергия за собствена употреба. Банекрите и правителствата не желаят това да се случи, но нямат контрол над него. Големи икономически сътресения и войни ще бъдат използвани в близкото бъдеще, за да се отклони съзнанието на хората от присъединяване на движението за безплатна енергия. Никои от големите информационни медии няма да покаже този аспект на събитията. Това ще бъде посочено като войни и размирици навсякъде, докарващо окупацията на все-повече страни от ОН “миротворци”.
Западната цивилизация се спуска стремглаво по спиралата на самоунищожението - ефект от дълго продължилите алчност и корупция. Всеобщото разпространение на безплатната енергия не може да спре тази тенденция. То само ще я засили. При все това, ако имаш машина за безплатна енергия, избери си по-добро местоживеене, където ще оцелееш политическите/социални/икономически трансформации, които са на път да станат. Нито едно национално правителство няма да оцелее по време на процеса. Въпроса е, кой ще контролира надигащото се Световно Правителство: първата сила или четвъртата сила?
Последната Велика Война е почти над главите ни. Семената са посяти. След нея ще дойде началото на истинска цивилизация. Някои от нас, които ще се откажат да се бият, ще оцелеят, за да видят зората на света на безплатната енергия. Предизвиквам те ТИ да бъдеш един от тях!

Comments

Post a Comment